Recent comments

Terbaru

Pelancaran Matawang Digital Bersama Ace Coin

Pelancaran Matawang Digital Bersama Ace Coin.
Ace Global Holding Limited diterajui oleh Encik Nizal Mohammad selaku CEO yang duhulunya bekerja di Media Prima.

Mereka juga melantik dutanya Cik Puan Juliana Evans yang mempunyai Degree in Film, Video and Media Studies dari Western Michigan University, USA.
Ace Global Holding Limited melancarkan matawang digital cryptocurrency yang baru yang lebih memberi fokus kepada kestabilan dan keselamatan kepada pelabur bagi mengelakan kes penipuan. 

Pelancaran kali ini adalah dengan penyertaan strategik dari WeToken, sebuah syarikat teknologi cryptocurrency dan blockchain, maka terhasillah matawang cryptocurrency 
yang terbaru di pasaran iaitu Acecoin. 

Acecoin ini merupakan 'lite version' of Bitcoin dan Litecoin. Acecoin boleh digunakan untuk pembayaran matawang di AceXchange.  Acecoin juga boleh digunakan sebagai mata wang pembayaran di Acexchange, yang merupakan platform untuk perdagangan mata wang cryptocurrency. 

Cryptocurrency adalah aset digital yang direka bentuk untuk berfungsi sebagai medium pertukaran yang menggunakan kriptografi untuk memastikan transkripsinya, untuk mengawal penciptaan unit-unit tambahan, dan untuk mengesahkan pemindahan aset. Misi, Visi dan Matlamat Misi Acecoin adalah untuk menjadikan pasaran cryptocurrency yang dapat diakses oleh semua orang,


AceXchange juga diaudit setiap suku tahun oleh auditor. 
Ini bermakna transaksi kita lebih telus. Akaun yang telah diaudit akan dipaparkan di dalam website untuk tatapan umum.


Bagi mereka yang berminat untuk 
mengetahui dengan lebih lanjut boleh keAcecoin Wallet adalah dompet cryptocurrency dimana anda boleh menghantar dan menerima Acecoin (ACEX) dengan cepat mengimbas Kod QR menggunakan telefon pintar anda. Acecoin (ACEX) adalah blok global yang semakin berkembang dengan tumpuan terhadap keselamatan siber untuk pembayaran digital.Anda boleh  juga download aplikasi Acecoin di Google Play atau App Store.

No comments

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)