Recent comments

Terbaru

Expedia Memperkenalkan Faedah Tambahan | Add On Advantage

Ingin tahu cara untuk menikmati Faedah Tambahan Expedia? 
Ikut langkah-langkah di bawah: 

1. Tempah penerbangan melalui Expedia
2. Nikmati diskaun sehingga 58%* untuk hotel terpilih apabila anda menempah hotel. 
3. Nikmati percutian anda. Mudah sahaja!

Kini boleh dinikmati melalui laman web rasmi dan aplikasi Expedia. Ketahui lebih lanjut melalui panduan berikut!

Kajian Expedia mendedahkan bahawa pelancong Malaysia memilih fleksibiliti dan penjimatan apabila merancang untuk bercuti.

Memperkenalkan Faedah Tambahan Expedia untuk rakyat Malaysia apabila berpeluang memilih tempahan penerbangan
atau pakej terlebih dahulu, sebelum menambah tempahan hotel kemudian pada harga diskaun sehingga 58 peratus.
Menjelang musim percutian hujung tahun, Expedia salah satu
perkhidmatan pelancongan atas talian terkemuka di dunia, telah memperkenalkan cara baru bagi pelancong Malaysia untuk menjimatkan percutian. 

Dengan pelancaran Faedah Tambahan Expedia baru- baru ini di Malaysia, pelancong kini yang mencari nilai dan kemudahan kini diberi kebebasan untuk menempah penerbangan atau pakej terlebih dahulu pada harga pilihan mereka, sebelum menambah tempahan hotel dengan diskaun sehingga 58 peratus sehingga hari perjalanan mereka bermula.Expedia telah memperkenalkan peningkatan produk untuk meletakkan hak memilih kepada pelancong. Tumpuan adalah untuk memudahkan, memberi lebih akses dan memudahkan untuk orang ramai memilih dan menempah pelancongan dengan pengalaman lancar pada mana-mana peranti. Pelancaran Expedia Faedah Tambahan hari ini adalah satu lagi contoh bagaimana kami meletakkan pandangan yang kami kumpulkan dari pengguna, pembekal dan rakan kongsi industri kami untuk bekerja dengan memperbaiki pengalaman tempahan perjalanan. Pelancong kami tidak perlu lagi melawat beberapa laman web apabila mereka tahu bahawa mereka mendapat akses kepada diskaun yang terjamin pada penginapan semata-mata dari tempahan penerbangan atau pakej. Lebih baik lagi, ia menimbulkan tekanan perancangan dan membayar segala-galanya di depan, yang merupakan sesuatu yang sangat menarik bagi pelancong Malaysia kami,” kata Lavinia Rajaram, Ketua Serantau
Komunikasi Asia, Expedia.


Berikut adalah gambaran keseluruhan bagaimana Faedah Tambahan ExpediaTM berfungsi dalam empat

langkah mudah:
Langkah 1:
Lawati Expedia.com.my atau muat turun aplikasi Expedia untuk
mencari penerbangan atau pakej

Langkah 2:
Setelah menempah penerbangan anda dan memasukan maklumat tempahan tersebut, diskaun hotel dibuka dengan Faedah
Tambahan Expedia.

Langkah 3:
Tanpa tekanan untuk mengejar masa bagi menempah hotel, anda
boleh kembali pada bila-bila masa sehingga hari penerbangan anda
untuk menempah penginapan tanpa had, ke mana-mana destinasi.

Step 4:
Merancang, memilih dan tempah seberapa banyak hotel yang anda mahukan sehingga tarikh penerbangan anda untuk menikmati
penjimatan sehingga 58% dengan Faedah Tambahan Expedia.

Memenuhi Keperluan Para Pelancong Moden yang Memilih Nilai, Kemudahan dan Fleksibiliti

Graf 1: 
Tiga aktiviti paling diminati oleh rakyat Malaysia apabila mereka mempunyai 2 jam masa terluang dalam seminggu.

Dengan perubahan tabiat perjalanan di kalangan pelancong hari ini, Faedah Tambahan Expedia direka untuk memenuhi keperluan pelancong moden yang mencari nilai, kemudahan dan fleksibiliti.


Satu kaji selidik baru-baru ini yang dijalankan oleh Expedia Malaysia dengan 500 rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas pada Ogos 2018 mendedahkan bahawa 84 peratus pelancong Malaysia bersetuju bahawa menghabiskan masa untuk meneliti dan merancang perjalanan mereka akan membantu mereka mendapat
tawaran yang baik, dengan 67 peratus menyatakan kekecewaan sekiranya mereka mencari tawaran yang lebih baik apabila mereka telah memperoleh pengembaraan mereka.


Apabila ditanya soalan mengenai masa yang mereka ambil untuk aktiviti tertentu dalam seminggu, 52 peratus rakyat Malaysia yang ditinjau berkata mereka akan mengambil lebih daripada lima jam sebulan untuk menyelidik percutian selama seminggu, dengan mendahului kerjaya lain (34 peratus) dan kesihatan penyelidikan berkaitan (31 peratus). Rakyat Malaysia adalah pelancong yang berorientasikan keluarga dan mementingkan kosTiga aktiviti teratas yang ditinjau oleh rakyat Malaysia akan diberikan dua jam percuma seminggu, masa yang berkualiti dengan rakan dan keluarga (63 peratus), melibatkan masa santai (49 peratus) dan latihan atau kecergasan (46 peratus). Apabila ditanya bagaimana mereka akan membayar perjalanan mereka, 72 peratus menjawab bahawa mereka akan membeli cuti dari simpanan peribadi mereka, menggunakan kad kredit mereka (50 peratus) atau kad debit supaya tidak dikenakan caj (26 peratus).


Dan akhirnya, apabila ditanya bagaimana mereka akan menghabiskan wang yang disimpan dari tempahan perjalanan, 65 peratus akan membelanjakannya untuk makanan dan minuman semasa bercuti, 50 peratus menjawab bahawa mereka akan meletakkannya pada percutian mereka yang akan datang dan 48 peratus akan menghabiskannya dalam lawatan, lawatan atau aktiviti semasa bercuti.

Sebagai sebuah syarikat yang misinya membantu pelanggan mengembara ke tempat-tempat percutian, Expedia mengambil pendekatan yang didorong oleh pandangan untuk mengembangkan produk dan perkhidmatan baru dengan menyediakan pilihan dengan penjimatan yang besar dan menjadikannya mudah untuk membantu orang melakukan perjalanan dengan lebih baik dan melakukan perjalanan lebih.

Mengenai Kaji Selidik
Kajian pengguna telah dijalankan bagi pihak Expedia Malaysia oleh Acorn, sebuah syarikat analisis data pasaran Asia Tenggara. Kajian ini dijalankan secara dalam talian di Malaysia pada Ogos 2018 dengan 500 orang dewasa berumur 18 tahun ke atas.


Untuk maklumat lanjut mengenai 
cara menempah dan nikmati nilai terhebat Faedah Tambahan Expedia, sila lawati: Expedia.com.my menawarkan pelbagai pilihan hotel, aktiviti dan perkhidmatan perjalanan dengan kadar yang menarik. Dengan beratus-ratus ribu pilihan hotel di seluruh dunia dan pilihan inventori penerbangan yang komprehensif yang tersedia di Expedia.com.my, pelancong boleh menempah semua yang mereka
perlukan untuk bercuti untuk memenuhi setiap perbelanjaan, aktiviti pelbagai jenis dan perkhidmatan perjalanan yang lengkap.

No comments

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)