Recent comments

Terbaru

Pakej Umrah De Hearty 2019 / 2020 Yang Menarik Di Tawarkan.

Kali ini ingin kami kongsikan kepada anda pakej Selebriti Ikon Umrah De Hearty 2019/2020 dari agensi pelancongan yang bertauliah Maad Travel & Tours Sdn Bhd yang membantu bakal jemaah melakukan Umrah.Maad Travel telah beroperasi di Arab Saudi sejak 2012 lagi dan membuka cawangannya di Malaysia Maad Travel & Tours Sdn Bhd Pakej yang tawarkan pasti menarik perhatian anda yang mana tidak perlu risau segala perjalanan akan di uruskan termasuklah penginapan dan makanan anda di sana.

Maad Travel & Tours Sdn Bhd agensi yang memfokuskan pembuatan visa dan berkembang degan memberikan pakej menarik untuk mereka yang inginkan ke tanah suci untuk melakukan Umrah. Terdapat hanya 80 agensi yang membuat visa bagi Umrah dan Maad Travel & Tours Sdn Bhd adalah salah satu darinya.

Agensi di daftarkan di bawah Kementerian Pelancongan, Seni Dan Kebudayaan Malaysia dengan memiliki Lesen Khas Umrah (LKU) Berstatus Muasassah Bagi Tahun 1440 Hijrah / 2019 jadi anda tidak perlu bimbang.
Anda boleh semak di http://www.motac.gov.my/arkib/2019/umrah-lku-1440

Antara pakej menarik yang di sediakan adalah :
Pakej Makarem Ajyad (Fullboard), Pakej Elaf Kinda (Fullboard) dan Pakej 20 Hari (Fullboard)
Jemaah umrah akan dapat menginap di hotel 5 bintang yang berdekatan Masjidil Haram dan Masjid Nabawi. Perkhidmatan mesra pelanggan khusus untuk warga tua dan mereka yang keuzuran. Pihak travel juga melantik 2 mutawif yang berpengalaman daripada Malaysia dan telah melakukan lebih dari 4 kali Umrah.Bagi menjamin keselesaan mereka menggunakan pesawat Malaysia Airlines dan Saudi Airlines. Tiada sebarang cas tambahan dalam pakej yang di sediakan cuma harga berbeza pada bulan Ramadhan.Maad Travel & Tours Sdn Bhd melancarkan pakej menarik melaksanakan Umrah bersama selebriti terkenal yang di namakan Umrah De Hearty 2019/2010. Apa yang menarik anda boleh melakukan Umrah bersama barisan selebriti yang terpilih seperti Ustaz Azadan Rabbani, Azhan Rani dan Noorkhiriah yang popular melalui drama Nur.

PakejUmrah De Hearty Dari Maad Travel & Tours Sdn Bhd mempunyai banyak keistimewaanya antaranya adalah :Maad Travel & Tours Sdn Bhd juga sedang giat mempromosikan Umrah dan bagi mengelakkan sesetengah darinya yang tertipu dengan sindiket Umrah palsu.

Antara nasihat yang di berikan adalah :
1. Pastikan bakal Jemaah memeriksa semua perkara seminggu lebih awal bagi visa dan tiket mereka sebelum  bertolak. 
2. Melihat lesen dan semakan di http://www.motac.gov.my/semakan# 
3. Memiliki insuran perjalanan.
Antara perkara penting bakal jemaah harus lakukan sebelum berangkat ke Tanah Suci. 

1. Dokumen yang tidak mencukupi.
2. Jemaah yang selalu lambat atau membuat perkara di akhir waktu.

Untuk maklumat lanjut layari laman sosial mereka Umrah De Hearty bagi memilih tarikh yang sesuai untuk anda dan informasi terkini.

MAAD TRAVEL & TOURS SDN BHD
PAKEJ UMRAH DE HEARTY
Alamat : 8A, Jalan Flora 1/10, Taman Pulai Flora, 81300 Skudai, 
Johor Darul Takzim.

Tel : : 07-2895212 / 016-2771717
Email : umrahdehearty@gmail.com
Facebook : www.facebook.com/umrahdehearty
Instagram : www.instagram.com/umrahdehearty

1 comment:

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)