Recent comments

Terbaru

Tawaran Hebat Dan Kod Diskaun Sempena PGMALL Beli Barangan Malaysia dan Jualan Akhir Tahun

Jom semua kami kongsikan salah satu platform e-dagang nombor satu di Malaysia dengan tawaran hebat dan kod diskaun sempena PG Mall beli barangan Malaysia dan Jualan Akhir Tahun dari 1 Disember hingga 31 Disember 2020 dengan hastag #barangbaikbarangkita


Peningkatan membeli-belah secara online pada masa kini bertambah bagi memastikan virus Covid hilang dan terkawal menjadikan orang ramai berbelanja dan membeli-belah melalui dalam talian yang lebih selamat tanpa keluar dari rumah.PG Mall adalah platform perdagangan (e-Commerce) nombor 1 Malaysia dan juga satu-satunya e-commerce platform tempatan yang ditubuhkan pada tahun 2017. 

Platform ini menawarkan pelbagai barangan keperluan seperti koleksi pakaian, barangan bayi, perhiasan dan kecantikan, barangan eletronik, barangan kereta dan pelbagai barangan harian yang lain.PGMALL Platform e-Dagang No.1 Malaysia.

PG Mall kini berada di No 1 e-Dagang di Malaysia dan PGMALL berada dalam ranking ke-3 anda boleh lihat dalam Iprice insight report. Anda boleh ke link ini untuk melihat dengan lebih terperinci : :https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ . PG Mall juga menerima pembayaran melalui perbankkan atas talian, kad kredit dan e-wallet, jadi pembayaran bertambah mudah, selamat dan pantas. 

Anda juga dapat melihat notifikasi perjalanan pembelian barangan anda sehingga sampai ke rumah anda.Sempena promosi PG Mall beli barangan Malaysia dan Jualan Akhir Tahun. Jom kita berbelanja di www.pgmall.my bagi sama-sama membantu ekonomi peniaga-peniaga tempatan di Malaysia. 

Pelbagai promosi dan kod diskaun hebat menanti anda melalui laman web PG Mall.Antara promosi dan diskaun PG Mall beli barangan Malaysia dan Jualan Akhir Tahun adalah voucher kod “KBBM20” jimat RM20 dengan perbelanjaan minimum RM50, “KBBM30” JIMAT RM30 dengan perbelanjaan minimum RM100, sah sehingga dari 1 Disember hingga 31 Disember 2020.Penghantaran Percuma.

Anda juga dapat menikmati penghantaran percuma dengan perbelanjaan minima RM30 bermula dari 1 Disember hingga 31 Disember 2020. Memang berbaloi penghantaran hingga ke pintu rumah anda. Jadi apa tunggu lagi rebut peluang yang ada ini.

Kami sertakan JUGA 5 kedai peniaga-peniaga tempatan di Malaysia, untuk pilihan anda berbelanja nanti agar bertambah mudah memilih mana satu yang berkenan dengan dihati.


Indah Ilahi Home Appliances mempunyai lebih 184 produk elektrik rumah dan perkakas memasak pasti menarik untuk berbelanja dan menjadi pilihan anda. Pastinya barangan berkualiti dan mampu milik. 
2. Sarima Official  | https://pgmall.my/sarimaofficial

Sarima Official mempunyai rekaan pakaian untuk wanita antaranya baju kurung dan kebaya, yang pasti untuk wanita agar kelihatan anggun dan bergaya.


3. Khang Shen Herbs  | https://pgmall.my/Khang-Shen-Herbss

Khang Shen Herbs  mempunyai lebih 28 produk penjagaan kesihatan semula jadi dan R&D dalam keberkesanan ramuan tradisional tempatan. Matlamat mereka adalah untuk mempromosikan manfaat kesihatan ginseng dan herba liar tempatan Malaysia4. Trend Valley | https://pgmall.my/TRENDYVALLEY

Trendy Valley adalah jenama pakaian bayi dan produk penjagaan organik pelopor di Malaysia sejak 2011. Produk organik ini memelihara anda, bayi dan alam semulajadi. Sesuai untuk wanita mengandung dan anak anda.

Urban Home menawarkan kepada pelanggannya pelbagai barangan elektrik, hiasan lampu dan barangan elektrik kegunaan harian setiap rumah.

Banyak lagi kedai-kedai dan promosi-promosi menarik dilaman web PG Mall  dan anda boleh juga download aplikasi PG MALL bagi pengguna IOS & Android. Jika yang belum mendaftar jom register di sini - PG MALL -.

Senang berbelanja dalam talian sahaja musim-musim kawalan pergerakan kali ini. Pelbagai barangan harian, keperluan rumah boleh dibeli dan kita membantu ekonomi dan produk-produk tempatan. #BarangBaikBarangKita

https://pgmall.my/proudly-local-campaign

Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web seperti yang tertera di bawah:
Website : www.pgmall.my
Facebook : PGMallOfffcial
Instagram : PGMall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #yes #yearendsale2020 #freeshipping


Tiada ulasan

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)