Recent comments

Terbaru

BEN AMIR Dilantik Seebagai Duta Koleksi PUMA EKSKLUSIF Di AL-IKHSAN

PUMA Malaysia mengumumkan Ben Amir sebagai wajah duta jenama terbarunya dengan Al-Ikhsan Sports. PUMA Malaysia, AL-Ikhsan Sports dan Ben Amir menandatanganan MOU bersama.

Melalui kolaborasi jenama ini bertujuan untuk menampilkan lebih banyak koleksi gaya hidup berpatutan PUMA secara eksklusif di semua gerai Sukan AL-Ikhsan di seluruh negara.
Sejajar dengan itu, koleksi pertama menampilkan Ben Amir dalam pakaian Fresh Looks Everyday, yang juga merupakan slogan untuk kempen ini.


Koleksi gaya hidup PUMA yang berpatutan akan menampilkan pakaian yang selesa sesuai dengan pakaian baru yang merangkumi budaya Work From Home yang baru muncul.

"Memilih Ben Amir sebagai wajah kolaborasi kami dengan Al-Ikhsan Sports adalah keputusan semula jadi kerana dia sangat berhubungan dengan nilai fesyen dan kecergasan jenama kami yang bertujuan untuk menjadikan gaya, keselesaan dan sukan dapat diakses lebih luas. penonton, ”kata Steven Tan, Pengurus Negara PUMA Malaysia.

Ben Amir menjadi terkenal kerana kejayaan berturut-turut dalam industri hiburan, baru-baru ini memenangi Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-33 dan terus membuktikan kehadirannya sebagai 'Pelakon TV Paling Popular' negara pada tahun 2020 , sambil membuktikan minatnya terhadap fesyen dengan dicalonkan untuk anugerah "Stylo Sangat".

“ketika berhubungan dengan fesyen, saya selalu berusaha mengikuti tren dan penampilan yang menarik. Selain menjadi penggemar kecergasan, saya juga ingin meningkatkan minat saya untuk sukan dan fesyen kepada peminat saya. "

"Saya selalu menjadi penggemar PUMA dalam industri sukan dan fesyen global, saya berbesar hati kerana dapat bekerjasama dengan dua jenama yang sentiasa berusaha untuk memberi inspirasi kepada para belia melalui sukan dan fesyen,".


Ketua Pegawai Eksekutif AL-Ikhsan Sports, Vach Pillutla berkata, "Kami sangat gembira untuk menyambut Ben Amir di atas kerjasama eksklusif kami dengan PUMA terutamanya kerana kami berkongsi minat Ben dalam menjadikan sukan lebih mudah diakses. Sebagai peruncit sukan no.1 di Malaysia, kami komited untuk membantu Malaysia.


Tiada ulasan

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)