PELANCARAN KING KAFFE by NUFIYA.

Oktober 05, 2020

Produk Keempat Nufiya Empire Sdn. Bhd, 5000 set telah terjual. 


Ketua Pegawai Eksekutif Nufiya Empire Sdn. Bhd dan juga Pengasas, Yaya Suhaimi hari ini melancarkan produk baharu keluaran Nufiya Empire Sdn Bhd, King Kaffe yang diadakan di Port Dickson. King Kaffe, dihasilkan dari gabungan bahan khas seperti Kopi Arabica, Ekstrak Tongkat All, Ekstrak Ubi Jaga, Ektsrak Butea Superba, Ekstrak Catuaba, Ekstrak Maca, dan Ekstrak Guarana khas untuk lelaki. Menurut Pengasas Yaya Suhaimi, produk ini mempunyai sijil pengkelasan makanan dan dikilangkan di kilang yang bertaraf GMP. Antara kelebihan King Kaffe adalah dihasilkan untuk membantu masalah dalaman lelaki dan meningkatkan tenaga , "Yaya Suhaimi. 


Meskipun produk ini baharu sahaja dilancarkan hari ini, tetapi sebanyak 5000 set telah terjual, dimana mereka membuat pembelian lebih awal. Doakan agar King Kaffe terus mendapat tempat di hati pengguna. 


Yaya Suhaimi turut mengajak orang ramai terutama suri rumah untuk menjana pendapatan sendiri dengan menyertai #avengersnufiya


Setiap individu berpeluang menjadi usahawan dengan modal hanya serendah RM300 sahaja. Sistem kami memberikan kelebihan dimana setiap dropship, agen, stokis, senior stokis dan leader dapat mengumpul mata ganjaran dan tebus. Jadi semua akan dapat merasa ganjaran ataupun reward. 


Leader Nufiya setakat ini berjaya capai RM100,000 sales sebulan. Dan kita mahu membantu ramai lagi surirumah untuk mendapatkan pendapatan seperti itu. 

Sempena pelancaran ini, Nufiya Empire Sdn.Bhd turut mengambil kesempatan untuk menghargai team yang hadir dan akan menyerahkan penghargaan khas buat mereka seperti hadiah. trofi, dan juga sijil penghargaan.Majlis bertemakan Glitter and Glamour ini dihadiri seramai 95 orang yang terdiri daripada team Nufiya HQ, stokis, dan avangersnufiya. Majlis perlancaran ini menampilkan Najib Assaddok dan Isteri sebagai tetamu khas.


Cetusan Idea.
King kaffe dikeluarkan setelah ramai para isteri mengatakan bahawa suami juga ingin merasakan kopi sedap dari nufiya seperti ladyes coafee. Ramai juga para suami yang meminta untuk nufiya keluarkan minuman pracampuran khas untuk dalaman lelaki, kerana mengalami masalah cepat letih.


Pengalaman manis, getir sepanjang berniaga. 
Pengalaman paling getir pada 2019 dimana kita berjalan tanpa arah tuju, belum jelas dengan matlamat yang nak dicapai sampaikan sale mula tersangkut. Masalah dengan pengurusan stock, team in house berhenti kerja 24jam. Tetapi dalam keadaan berpantang harus uruskan semua sendirian. 

Buat bisnes tanpa ilmu membuatkan banyak melakukan kesilapan Agent stokis satu per satu tinggalkan Nufiya. Sale 6 angka tetapi salah costing membuatkan cashflow tercekik dan pengalaman paling manis mula muncul satu persatu pada tahun 2020 ini.


 
Yaya kembali untuk menuntut ilmu bersama sifu Najib Asaddok, alhamdulillah, Allah gantikan dengan in house team yang memahami dan ringan tulang. Nufiva juga terpilih untuk memenangi Global Halal Excellence Award 2020, terpilih dalam jenama pilihan Pa&Ma 2020 dan Nona Superwoman 2020. Bukan itu saja, nufiya juga berkolaborasi bersama hospital yang besar. Sale nufiya mula meningkat dan pecah record iaitu Rm 2.6 juta setakat bulan ogos.


Pencapaian NUFIYA EMPIRE SDN BHD setakat ini.
Pencapaian nufiya setakat sekarang sudah melahirkan 5 orang captain berasal dari suri rumah yang tiada pendapatan dan kini memecah record sale 6angka hingga 7angka dan 2500 orang agent / dropship bersama nufiya.

Harapan Pengasas nufiya, Yaya Suhaimi.
Harapan yaya untuk tahun 2020 adalah untuk capai jualan iaitu RM4juta dan melahirkan 5000 orang suri rumah / wanita untuk bangkit berjaya miliki pendapatan sekurangnya 4angka sebulan dan membantu lebih ramai ibu menyusu simanja sehingga 2tahun

Kelebihan Menyertai ejen atau stokis. 
Dengan sertai nufiya, kelebihan jadi avengersnufiya bukan saja mudah untuk tambah income, tetapi nufiya ada tawarkan insentif kelahiran dan kematian untuk avengers nufiya, Setiap RM1 boleh ditukar kepada 1 point . 


Kumpul point dan redeem reward tanpa target setiap bulan, Jadi bermula dari dropship, cepat lambat boleh merasai reward dari hQ. Untuk Januari nufiya juga menaja avengersnufiya ke langkawi secara percuma dan sesi cabutan bertuah setiap bulan.


Bagi sesiapa yang ingin keluar dari kehidupan yang kerap meminjam wang, Jom bersama nufiya kami akan bantu anda. Bermula dengan dropship tidak mustahil satu hari nanti anda akan menjadi seorang jutawan . 

Kerana Yaya dulu juga seorang dropship dan surirumah, begitu juga captain nufiya yang mana bermula dari dropship.

Untuk maklumat lanjut layari laman web dan laman sosial media Nufiya dan NewsfeedMalaysia

Laman Web : www.nufiya.com/
You Might Also Like

0 comments