Terkini | New

LaLaport Pertama Di Asia Tenggara Dibuka Hari Ini!

MFBBCC Retail Mall Sdn Bhd hari ini membuka pintu LaLaport Asia Tenggara yang pertama di Pusat Bandar Bukit Bintang (BBCC). Berpusat pada konsep reka bentuk "kesederhanaan moden" & "rasa Jepun", reka bentuk seni bina pusat beli-belah itu adalah gabungan kontemporari budaya Malaysia sambil mengekalkan ciri tersendiri DNA Jepun.

Dari Kiri: Kenro Abe (Mall Operations Manager), Mr Kohei Kawashima (Managing Director) and Mr Shoichi Taniguchi (Centre Manager).

Dengan tema yang diilhamkan oleh alam semula jadi, Mitsui Shopping Park LaLaport BUKIT BINTANG CITY CENTRE ialah pusat beli-belah berorientasikan gaya hidup unik yang menempatkan kira-kira 400 kedai, yang akan dibuka mengikut turutan menampilkan gabungan penyewa optimum daripada nama tempatan yang terkenal hinggalah rakyat Malaysia. 'Kegemaran Jenama asal Jepun dan isi rumah yang akan membuka cawangan pertama mereka di Malaysia.
LaLaport bukan sahaja akan menawarkan pelbagai pilihan kedai makanan, fesyen, gaya hidup & kecantikan, tetapi ia juga akan menawarkan pengalaman pelanggan di dalam pusat membeli-belah untuk berehat dan menikmati aliran dalaman-luaran pusat membeli-belah yang lancar. anda boleh memilih untuk berjalan-jalan di Central Rooftop Garden (L4) atau memilih untuk melawat WOW PLAZA (GF) untuk memperkayakan pengalaman wow.


Promosi Pembukaan,

1. LaLaport Belanja & Menang 2022
Dengan Tahun Baharu Cina semakin hampir, acara kemuncak pembukaannya ialah kempen 'LaLaport Spend & Win 2022'. dari 20 Januari hingga 27 Februari, pelanggan yang berbelanja minimum RM300 dan ke atas di kedai berbeza di LaLaport akan berpeluang memenangi Hadiah Utama Toyota Corolla Cross Hybrid Electric serba baharu bernilai RM140,000!

Secara keseluruhan, 80 hadiah utama disediakan untuk dimenangi daripada syarikat seperti Sony, Garmin, North Face, Sunglass & Visionworld, Herschel, Salomon dan Evolcare tidak melupakan baucar beli-belah LaLaport.
* Lampiran – senarai hadiah penuh


Penyertaan adalah sangat mudah, di mana pelanggan hanya perlu menyerahkan resit mereka sebagai bukti pembelian di gerai Spend & Win yang terletak di Atrium Utama, Tingkat Bawah untuk penyertaan cabutan istimewa hadiah utama. untuk entri kedua, pembeli boleh memuat turun Apl Mudah Alih LaLaport MY dan jika itu tidak mencukupi, mereka boleh menjaringkan sendiri entri ketiga hanya dengan Menyukai dan Mengikuti saluran media sosial rasmi kami. berbilang penyertaan dibenarkan dan pemenang hadiah utama akan dipilih melalui cabutan apabila kempen semakin hampir.
Semasa penyerahan penyertaan di Atrium Utama kami, pembeli juga akan mendapat peluang untuk 'Pusing & Menang' untuk mengambil hadiah segera di tempat dengan baucar makan, barangan misteri dan banyak lagi hadiah menarik untuk dimenangi.


2. Mobile App Muat Turun Promosi

Dilancarkan secara rasmi hari ini juga ialah Apl Mudah Alih LaLaport MY. Aplikasi mudah alih bersepadu ini ditetapkan untuk menawarkan pembeli LaLaport pengalaman membeli-belah yang lebih sihat dan holistik melalui pelbagai ciri dan faedahnya. setelah pendaftaran berjaya, pengguna secara automatik akan menerima 300 mata alu-aluan dan boleh memperoleh 1 mata ganjaran untuk setiap RM1 yang dibelanjakan di pedagang yang mengambil bahagian di LaLaport, yang boleh digunakan sebagai pulangan tunai untuk pembelian masa depan mereka.

Selain mata kesetiaan, ahli apl juga akan dapat menebus diskaun dan baucar promosi untuk kegunaan harian manakala ciri permainan dalam apl membolehkan anda bermain permainan dengan kerap untuk peluang memperoleh lebih banyak hadiah dan mata keahlian percuma. jika itu tidak mencukupi, ahli juga akan menerima sejumlah mata secara percuma semasa bulan hari lahir mereka.

Jadi jangan lupa untuk memuat turun aplikasi & mendaftar untuk akaun, kerana semua pelanggan akan mendapat peluang untuk menebus baucar tunai RM10 pada bila-bila masa sebelum 27 Februari. Pelanggan akan dapat menebus baucar tunai ini dalam dua langkah mudah! Satu, muat turun aplikasi & daftar sebagai ahli. dua, pergi ke kaunter penebusan di Atrium Utama, GF untuk menebus baucar anda! Baucar ini boleh digunakan di mana-mana cawangan di LaLaport BBCC Mall.Kemudahan Keselamatan & Selamat

Mengutamakan keselamatan pelanggannya pada masa yang tidak menentu itu, LaLaport juga akan memastikan pembasmian kuman secara berkala ke atas kemudahan dalamannya dilakukan dengan teliti secara berkala untuk melengkapkan usaha 'hijau' seperti pengenalan lif tanpa sentuh.


Sila ikuti Laman Web & Platform Media Sosial Kami yang Baru Dilancarkan
LaLaport menyasarkan untuk sentiasa berinteraksi dengan pelanggannya yang dihargai melalui kemas kini biasa di laman web dan media sosial kami:

Laman Sesawang: https://mitsui-shopping-park.com.my/
Facebook: https://www.facebook.com/lalaport.bbcc
Instagram: https://www.instagram.com/lalaport_bbcc/

Dengan pelancaran penting ini, LaLaport BBCC bersedia untuk mengukuhkan dirinya sebagai penukar permainan runcit di tengah-tengah Kuala Lumpur dan banyak lagi yang akan datang.

###


Mengenai MFBBCC Retail Mall Sdn Bhd
MFBBCC Retail Mall Sdn Bhd ialah anak syarikat Mitsui Fudosan Co., Ltd., sebuah syarikat hartanah global terkemuka yang beribu pejabat di Tokyo Jepun, dan syarikat usaha sama yang ditubuhkan pada 2016 dengan UDA Holdings Berhad, Eco World Development Group Berhad dan Lembaga Kumpulan Wang Simpanan Pekerja untuk mempromosikan LaLaport BBCC projek.