Terkini | New

Pembukaan Rasmi senQ Datum Jelatek, Bersama Selebriti Dan Influencer

Pembukaan Rasmi senQ Datum Jelatek, Bersama Selebriti Dan Influencer


senQ Digital Station merupakan salah sebuah jenama terbesar dalam jualan peralatan elektrik rumah, perkakas dapur dan gajet elektronik di Malaysia. Bagi memberikan pengalaman membeli-belah yang lebih baik kepada pelanggan, senQ Digital Station sentiasa berusaha melaksanakan penambahbaikan yang berterusan selaras dengan citarasa pengguna.


Baru-baru ini, senQ Digital Station telah melancarkan satu lagi pembukaan rasmi di salah sebuah cawangannya di Malaysia, iaitu Grand senQ Datum Jelatek, kini dekat dengan warga Kuala Lumpur.

Pusat beli-belah terbaru di Kuala Lumpur, Datum Jelatek Mall adalah pusat beli-belah yang dinamik, terletak di bawah kediaman Datum Jelatek. Lokasinya strategik, bersebelahan dengan Stesen LRT Jelatek dan boleh diakses dari MRR2, serta berhampiran dengan Ampang. Grand senQ Datum Jelatek pastinya memudahkan warga Kuala Lumpur dan penduduk lain di Lembah Klang yang sedang mencari gajet atau perkakas elektrik dari jenama terkemuka.


senQ di sini juga ingin mengucapkan terima kasih kepada jenama berikut yang sentiasa memberi sokongan mereka untuk menjayakan pembukaan Grand senQ ini. Mereka termasuk Samsung, LG, Panasonic, Sharp, Sony, OPPO, HONOR, Philips, Haier, Toshiba, AEON Credit Service, dan AIG Insurance.


Pembukaan rasmi tersebut telahpun selamat dijayakan, dengan tetamu jemputan dari dunia hiburan Malaysia, termasuk penyanyi dan pelakon terkenal Elizabeth Tan, personaliti hiburan Danny Ahboy, pelakon Jaja Iliyes, dan pelakon Razzuan Rosli.


Selain dari itu, Grand senQ Datum Jelatek menawarkan lebih dari 100 jenama terkemuka yang menawarkan pelbagai produk seperti gajet digital dan perkakas elektrik. Dengan jumlah keluasan sehingga 19,162 kaki persegi, usaha yang dilakukan ini adalah untuk menyediakan pengalaman membeli-belah yang lebih mudah dan selesa kepada para pelanggan. Grand senQ Datum Jelatek juga mempunyai rekaan “Shop-in-Shop" yang moden dan premium-pastinya menambat hati pembeli.


Grand senQ adalah sejajar dengan salah satu tonggak Business Direction kami tahun ini, iaitu Customer Experience Elevation. Di Grand senQ, kami mengutamakan pengalaman membelibelah dan sentuhan premium, yang sentiasa diperbaharui dengan maklum balas yang kami terima daripada pelanggan. Kami sentiasa mendahulukan pelanggan dalam segala yang kami lakukan.


Kepada yang ingin berkunjung ke Grand senQ Datum Jelatek hujung minggu ini dari 4 hingga 7 Mei 2023, gula-gula kapas percuma boleh dinikmati oleh kanak-kanak, manakala yang dewasa pula boleh mendapat kopi secara percuma. Untuk pelanggan yang baru membeli-belah di senQ, mereka boleh menikmati jaminan tambahan satu tahun atau jaminan gantian 1-to-1 selama 24 bulan atas pembelian mereka, hanya dengan RM9.90 sahaja.Ahli PlusOne yang sedia ada boleh menikmati Pulangan S-Coin sehingga 100% untuk produk eksklusif. Untuk produk yang lain, ahli PlusOne boleh memilih Diskaun Segera 50% daripada Pulangan S-Coin untuk produk tersebut, atau memilih untuk mendapatkan Pulangan S-Coin 100% untuk pembelian seterusnya. Ini selaras dengan strategi fokus pelanggan senQ, di mana senQ memberi pelanggan untuk memilih tawaran yang mereka suka.


Dengan pembukaan Grand senQ Datum Jelatek, senQ telah pun membuktikan slogan katanya iaitu “Rasainya, Alaminya!” Kunjungi cawangan Grand senQ Datum Jelatek untuk rasai kelainannya dan mendapat tawaran yang hebat pada masa yang sama!


Untuk maklumat lebih lanjut, sila kunjungi laman web http://www.senq.com.my atau ikuti media sosial senQ di Facebook, Instagram, dan Twitter.