Recent comments

Terbaru

Keunikan hari Natal dan Tahun baru bersama Dorsett Grand Subang

Pejam celik dah hujung tahun dan apa yang di nantikan adalah jamuan keraian bersama keluarga tersayang sempena Hari natal dan tahun baru 2018.


Apa kata bawa orang tersayang, sahabat dan rakan sekerja atau sesi family menikmati makan malam D'Christmas Eve @ Terazza Brasseries Dorsett Grand Subang Hotel.

Promosi istimewa selama tiga hari berturut sempena sambutan Hari Natal mendatang ini bermula 24 Disember dengan makan malam D'Christmas Eve @ Terazza Brasseries | 6.30 petang hingga 10.30 malam pada harga RM 138 nett seorang. 

Malah anda boleh memilih untuk menikmati sajianD'Christmass @ Terazza Brasseries pada 25 Disember | 12 tengahari hingga 4 petang pada harga RM98 nett setiap tetamu. Kemuncaknya sebelah malam D'Christmas Dinner @ Terazza Brasseries bermula jam 6.30 petang sehingga 10.30 malam cuma berharga RM128 nett.




Bagi menarik pengunjung menikmati makanan yang terbaik dari resepi khas yang yang digunakan.

Chef Dorset Grand Subang menampilkan variasi menu khas untuk santapan anda. Mulakan magik kegembiraan dengan menikmati 
Roasted Turkey , Giblet Gravy, Cranberry Sauce and Yorkshire Pudding, Classic Chicken Liver Pate, Baked Shepherd's Pie, Gingerbread Crusted Cheesecake, Christmas Stollen dan banyak lagi. 












Mengharapkan pelbagai hidangan terbaik di Terazza Brasserie untuk musim perayaan tahun ini. 

Menggabungkan penggunaan bahan-bahan segar dengan tradisi klasik dan sentuhan maskan dari chef tempatan hotel pasti membuatkan Pengunjung akan dibawa melawat masakan di seluruh dunia dengan masakan Malaysia, Jepun, Cina, Mediterranean dan India bersama makanan laut segar di atas ais.





Australian Oyster, New Zealand Mussels,Tigers Pranws











Makanan pemanis mulut yang sedap dan menarik serta warna warni memikat hati sesiapa yang hadir.



Sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor ini : +603 5031 6060 ext. 1912/1913 or emailbookfnb.subang@dorsetthotels.com.


follow Dorset Grand Subang untuk update promosi terkini mereka








24 comments:

  1. Another venue to choose from for xmas, I'll introduce this to my members at Subang.

    ReplyDelete
  2. Aduhhh...sedapnya semua.hidangan dalam buffet ni
    Terliur kita tau

    ReplyDelete
  3. Best la dapat makan kat sini..bila hujung tahun especially Christmas sure bnyak tempat promosi buffet kan....

    ReplyDelete
  4. konsef buffet yang disediaakan untuk hari natal ni sangat menarik sangat sesuai kepada yang ingin bercuti untuk menikmati masakan macam ni... sedap tengok bahagia pecuci mulut tu.. hihihihi

    ReplyDelete
  5. Kalo liat makanan macem ni, tahun baru bakalan pas. Kenyang sambil nontonin kembang api :D

    ReplyDelete
  6. Banyaknya menu, makan Kat sini sambil lepak2 dengan family members mesti best. Nampak sedap semuanya

    ReplyDelete
  7. Banyaknya seleksi menu. Sesuai bagi yang nak merayakan perayaan krismas dengan yang tersayang!. Kalau saya kerang kerangan pasti menjadi pilihan....

    ReplyDelete
  8. lahai tengahari macam ni duk nampak makanan sedap memang terliurlah. banyak menu disediakan, mesti rambang mata nak memilih hehe

    ReplyDelete
  9. menarik jugak ni ...tak plan lagi nak bawa family long weekend xmas ni..

    ReplyDelete
  10. Betul tu, sekejap je dah habis 2017. Hidangan 2 yang pertama kat atas tu apa namanya? Sedap betul saya tengok. Pelbagai menu dari Malaysia, Jepun, Cina, Mediterranean dan India pun ada! Sayang tak berapa mengemari seafood but yang lain semua nampak sangat sedap!

    ReplyDelete
  11. banyaknya menu makanan kat sini sampai terliur CCL tengok .. seafood pun nampak segar - segar

    ReplyDelete
  12. Pernah ke sini, sekali je.. itupun sebab ada meeting dengan klient

    ReplyDelete
  13. Makanan nampak sangat menyelerakan dan lazat.. bestlah ada buffet promo xmas day

    ReplyDelete
  14. Mussel, Prawn dan yang paling tak tahan adalah Oyster, lagi pula jika ianya fresh. Pergi buffet inilah yang membuatkan makan buffet tu berbaloi sangat

    ReplyDelete
  15. wahhh banyaknye menu, meriah2 pula tu. dorsett ni xpernah pegi lagi, boleh lah try nanti ke sini, banyak betul pilihan menu. boleh makan sampai lebam

    yanmieonline.com

    ReplyDelete
  16. the choices seems quite similar to those in Penang. price at RM138. i wonder if there's any specialty?

    YourFinanceDoctor

    ReplyDelete
  17. Aww. Paling suka kalau Krismas mesti design and layout semua lawa-lawa. Nak makan pun sayang.

    ReplyDelete
  18. terliurnya tengok, semua makanan nampak tempting.. lokasi dengan Subang pula itu.. nasib dekat dengan Shah Alam.. nanti nak try cubalah

    ReplyDelete
  19. Wow, they serve quite a number of food from local to Western cuisine. Is time to enjoy buffet during Christmas.

    ReplyDelete
  20. Aduhai sedapnya semua makanan tu. Dah lama tak makan style buffet. Nice picture btw! :D

    ReplyDelete
  21. Love the sushi & jugak cream brûlée kat Dorsett Grand Subang. Memang terbaik!

    ReplyDelete
  22. Konsept buffet hidangan mewah. Wah menarik tu. Sedapnya tengok hehe

    ReplyDelete

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)