Recent comments

Terbaru

Memperkenalkan minuman Matcharena terbaru dari San Francisco Coffee

Matcharena Terbaru dari San Francisco Coffee
Kami berpeluang untuk merasai sendiri keenakan kopi dan makanan di San Francisco Coffee. San Francisco Coffee telah menambah minuman frappé terbaru mereka bulan ini dalam kepelbagaian jenis kopi premium baru di San Francisco (SF) iaitu Matcharena frappé teh hijau yang anda boleh dapatkan di semua cawangannya pada bulan Mac ini. 






Bagi memenuhi cita rasa pelanggan yang sentiasa berubah, SF Coffee telah mencipta Matcharena sebagai minuman tambahan terbaru untuk masa yang terhad.

Teh hijau Frisco Frappé adalah campuran teh hijau dan krim dengan sentuhan manis vanila, Matcharena memang terbaik untuk peminat SF Coffee kerana ia berfungsi sebagai minuman yang menyegarkan dan ideal untuk musim panas. Abam pasti ramai peminatnya sampai ada yang mencari hingga ke Jepun kan?

Minuman "Matcharena", juga memberi penghormatan kepada lagu popular Sepanyol hit Macarena "oleh Los del Rio.





Kepada peminat tea hijau Matcharena, bermula dari 10 Mac hingga 31 Mac 2018, pelanggan boleh memenangi baucar Beli 1 Percuma 1 'SF Coffee apabila mereka membuat versi mereka sendiri 2-3 saat dari langkah Matcharena, dan berkongsi di Facebook atau Instagram dengan hashtag #sFCoffeeMatcharena.

Bermula dari 6 Mac hingga 30 April 2018, pelanggan boleh membeli Matcharena pada RM16 untuk saiz biasa (16oz) dan RM17 untuk saiz besar (20oz).

Selain daripada itu SF Coffee telah menyerlahkan beberapa minuman bukan kopi yang seperti seperti Yo! Mangga, dan Hello Berry. 

Pencinta kopi boleh mengharapkan lebih banyak ramuan yang berkaitan dengan kopi pada pertengahan tahun 2018 ini, salah satu daripadanya adalah minuman yang diilhami oleh Best Signature Drink "pemenang Kejuaraan Barista SFA baru-baru ini pada 2017.

SF Coffee kini mempunyai 39 cawangan yang terletak di seluruh Lembah Klang, Negeri Sembilan dan Pahang, yang menawarkan kopi-kopi berkualiti tinggi.

MENU YANG KAMI RASAI.
Dalam masa yang sama kami sempat merasai sendiri makanan yang terdapat di San Francisco Coffee.

 Aglio Olio peperoncino



Spaghetti Bolognese
yang memang sedap bersama daging hancur dan sos sedap
 Fettucine Carbonara
yang berkrim lembut dan sedap tak terlalu pekat.
 Serta hidangan sandwich dan wraps.
Abam suka Turkey mushroom ragout ciabatta dan Honey mustard chicken wrap dia yang sedap.

FEEDBACK DARIPADA KAMI

RESTORAN: Restoran nice! sangat-sangat selesa dan bersih. Ruang kedai yang mempunyai interior design menarik. 

MAKANAN: Kami suka plating makanannya, simple dan nampak menyelerakan. Matcharena dan yo manggo dia abam rasa terbaik!

HARGA: Harga kat sini standard dengan kualiti yang di berikan. 


Kami kongsikan info terkini 
San Francisco Coffee dan untuk lebih lanjut lagi anda boleh klik laman web dan laman social mereka.
www.sfcoffee.com

FACEBOOK: 
San Francisco Coffee
https://www.facebook.com/sfcoffee/

INSTAGRAM: Sfcoffee
https://www.instagram.com/sfcoffee/

Selamat mencuba dan jangan lupa SHARE post ini dengan kawan-kawan, keluarga serta kenalan anda semua. Terima kasih.

PERTANYAAN, PERIKLANAN, FOOD / PRODUCT REVIEW, boleh email:
dboyfotopages@gmail.com (Email)
INSTAGRAM
JOM FOLLOW @dboy_studio

13 comments:

  1. Omg SF keluarkan produk baru. Saya peminat greentea �� mesti sedappp

    ReplyDelete
  2. SF keluarkan minuman perisa greentea! Mesti sedap & tertarik rasa dia. Nakk tryyyy! :)

    ReplyDelete
  3. Walaupun Sally peminat kopi, sekali sekala Sally mmg akan tukar kepada Green Tea. Ikut mood jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus pekena sekali sekala dbb gree ta kan ada detoc sikit thehehe

      Delete
  4. Tak ada pic saya tak nak komen lah hehehehe tapi saya bukan pecinta Green Tea saya suka Minuman Manggo special SF best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh sedapkan kena la sikit untuk diet tapi yang panas.. untung Maha dah kurus :)

      Delete
  5. nampak sedap pasta..baru tahu SF ada jual banyak menu makanan. Ingat coffee semata

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 ada kek pun ada sekali :) tq singgah

      Delete
    2. macam2 ada kek pun ada sekali :) tq singgah

      Delete
  6. Nak cuba lah nanti. Terliur plak ..Thanks Dboy share ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanati boleh kita pergi sama2 kalau ada kerja dekat2 memang sedap.

      Delete

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)