Terkini | New

FUNTASY HOUSE TRICK ART, IPOH


Pengembaraan kami ke negeri Perak #traveloguemalaysia bersama @borakkita_official menjelajah selatan Perak selama 6hari. 


Perjalanan kami di Ipoh Perak yang sangat-sangat cantik dan kami berterima kasih kepada Majlis Perbandaran Ipoh membantu perjalanan kami dan pihak yang menaja perjalanan kami dari Kuala Lumpur.
@Canon Marketing Malaysia
@Wangi World Malaysia

Jika ke Ipoh jangan lupa le sini!! Jalan-jalan sambil bergambar kat Funtasy House | 3D mural indoor pertama di Ipoh! Banyak site menarik bergambar dengan member-member dan family. Pihak @funtasyhouse akan membantu anda untuk mendapat gambar-gambar yang cantik.. letih juga sebab banyak lokasi spot bergambar yg lawa-lawa.Anda pasti teruja Ipoh mempunyai banyak tarikan menarik yang menjadi pilihan destinasi dari pelbagai lapisan masyarakat. 

Bas pelancong memenuhi setiap parking menandakan Ipoh menjadi tarikan yang sememangnya hebat. Sekitar kawasan banggunan lama yang menjadi ikonik di jaga dan di pelihara oleh pihak Majlis Pembandaran Ipoh.
Jangan lepaskan peluang untuk merasai sendiri keunikan yang ada di sini. Kami pasti ada akan memenuhkan memory kad handphone anda!

FUNTASY HOUSE TRICK ART
16, Jalan Market, 30000 Ipoh, Perak
Tel : 05-2550 007


Operating Hours : 
Weekdays ( 9am - 6pm )
Weekends & Public Holidays ( 9am - 8pm )

Ticket Price :
Adults Malaysian : RM 15
Kids Malaysian : RM 10