Terkini | New

AMAZFIT LANCARKAN SIRI JAM PINTAR BIP 3 DI MALAYSIA MULAI 15 JUN

AMAZFIT LANCARKAN SIRI JAM PINTAR BIP 3 DI MALAYSIA MULAI 15 JUN
Bip adalah Besar dalam penawaran pelbagai pengalaman sukan, kesihatan dan gaya hidup yang diperibadikan,


AMAZFIT, jenama perkakasan boleh pakai pintar premium yang dimiliki oleh Zepp Health Corporation (“Zepp”), bakal melancarkan secara besar-besaran jam tangan pintar Bip yang memenuhi keperluan gaya hidup aktif dan sihat.

Bip 3 akan dilancarkan secara dalam talian pada 15 Jun manakala Bip 3 Pro tersedia untuk pra-pesanan sehingga 25 Jun, apabila ia dilancarkan secara dalam talian. Bip 3 tersedia untuk tujuh hari pertama selepas pelancaran di platform e-dagang Shopee, yang mana tiga hari pertama adalah eksklusif untuk kedai dalam talian perdana Amazfit di Shopee.


Dibina dalam badan yang sangat nipis dan ringan, tiada perkara kecil tentang jam tangan pintar siri Bip 3 kerana apabila anda `Think Big’, maka anda `Think Bip’ kerana jam tangan pintar ini dikuasakan oleh sistem pengendalian Zepp OS dan memanfaatkan teknologi mengoptimumkan data besar untuk menyediakan keseluruhan rangkaian pengalaman sukan, kesihatan dan gaya hidup yang diperibadikan.

Jacob Jin (Pengarah SEA Amazfit) Amazfit berkata, “Jam tangan pintar dalam kategori harga AS$25 hingga AS$75 terus berkembang di seluruh dunia. Siri Bip ialah satu daripada jam tangan pintar terlaris berharga antara AS$39 dan AS$49 dengan kelebihan dalam ID, saiz skrin dan ketahanan. Bip adalah Besar dalam semua cara yang dikira dengan skrin paparan yang sangat besar yang membolehkan pemakai melihat lebih banyak dan melakukan lebih banyak lagi."


Siri Bip 3 didatangkan dengan skrin LCD 1.69", lebih 50 muka jam yang bertenaga, hayat bateri sehingga dua minggu, kalis air 5-ATM, lebih 60 mod sukan dan pemantauan kesihatan yang merangkumi pengukuran ketepuan oksigen darah, degupan jantung, tahap tekanan dan pemantauan tidur dan, Sistem penilaian kesihatan Perisikan Aktiviti Peribadi. Eksklusif untuk Bip 3 Pro ialah 5 Sistem Kedudukan Satelit.

Bip 3, yang didatangkan dalam warna hitam, biru atau merah jambu, berharga RM199 manakala Bip 3 Pro, yang didatangkan dalam warna hitam, krim atau merah jambu, berharga RM249. Bagi 100 pelanggan pertama yang menggunakan Bip 3, mereka akan menerima Ikat Kepala Amazfit yang eksklusif.

“Bip sangat besar dalam membenarkan pemakainya mezahirkan perasaan mereka kerana mereka boleh membuat aksesori dengan memilih daripada pelbagai muka jam tangan yang boleh dimuat turun daripada Aplikasi Zepp OS. Pemakai boleh menyesuaikan widget yang hendak ditunjukkan pada pilihan muka jam yang boleh diedit atau malah memuat naik foto kegemaran mereka ke muka jam.”

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jam tangan pintar siri Bip 3, sila ke www.amazfit.com/en atau platform rakan kongsi e-dagang Amazfit http://bit.ly/Amazfit-MY-SHOPEE.