Recent comments

Terbaru

TRAVELOGUE MALAYSIA - SOUTH PERAK

Hari ini bermulalah pengembaraan kami ke negeri Perak #traveloguemalaysia bersama @borakkita_official menjelajah selatan Perak selama 6hari.

Tempat pertama kami adalah @thehavenresorts Ipoh Perak yang sangat-sangat cantik dan kami berterima kasih kepada @myperodua_instagram yang menaja perjalanan kami bersama dengan Myvi 2017 terbaru dari Kuala Lumpur.













Nantikan aktiviti update#traveloguemalaysia saya sepanjang berada di Perak.

#coloursoflives #traveloguemalaysia#southperak #tourismmalaysia#sayangmalaysia #dekatje #myperodua#peroduamalaysia #canonmalaysia#888teacoffee #wangiworldmalaysia

9 comments:

  1. Bestlah dapat drive Perodua Myvi yang baru, interior best jugakk tu

    ReplyDelete
  2. wow menarik pula tengok kereta kale biru tu. hope you guys enjoy ya the travelogue ni

    ReplyDelete
  3. Cantiklah warna Myvi 2017 ni. Ada rasa nak beli kereta nanti hee

    ReplyDelete
  4. cantik la pulak kaler MyVie tu.. besar tak dalam dia? eh.. tertanya soalan lain plak.. hahaha.. bestnya korang dapat ber aktiviti travel macam ni..

    ReplyDelete
  5. Wow menariknya myvi biru nie. Nampak very shark do do do. Eh mcm aku je tu ? Eh ye lh, itu aku !!

    ReplyDelete
  6. suka tengok video-video ko buat. Pastu cepat je upload. hebat betul. meh sini bagi skit tenaga tu kat ruby. hahahaha

    ReplyDelete
  7. Suka tengok Myvi yang baru ni... Kalau tak keluar axia memang dah pilih myvi.. sebab keduanya jimat minyak... seronok awak jalan-jalan perak yea.

    ReplyDelete
  8. Wahhh seronoknya. Resort tu salah satu idaman juga tu. Dengan kereta Myvi baru pulak tu. Mesti pengalaman yang seronok dan sukar dilupakan!

    ReplyDelete
  9. Best gila bila ada peluang bercutu mcm ni... dgn geng3 sekepala pulak tu. Lagi ihsem

    ReplyDelete

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)