PRA PERLANCARAN TODAK MOTORSPORTS

Februari 14, 2020

Penjenamaan semula TODAK Racing kepada TODAK MOTORSPORTS, membawa misi yang lebih besar dan kemasan perancangan lebih agresif bagi tahun 2020.

Majlis Pra Pelancaran TODAK MOTORSPORTS, bukanlah sekadar pengumuman, sebaliknya menyatakan hala tuju kelab komuniti ini dibangunkan sebagai satu dukungan dan inisiatif menyemarakkan arena sukan negara.Presiden Todak Motorsports, Mohamed Hafiz, berkata, dengan kejayaan demi kejayaan di dalam perlumbaan yang disertainya pada musim yang lepas memberikan keyakinan bahawa pihaknya sudah sedia bergerak dalam skala yang lebih besar di bawah jenama TODAK MOTORSPORTS.

Tidak seperti TODAK RACING yang sebelum ini menumpukan perlumbaan sahaja, peranan TODAK MOTORSPORTS untuk melibatkan kepelbagaian sukan permotoran dibawah satu entiti.

Penubuhan TODAK MOTORSPORTS ini membolehkan disiplin lain seperti drift, drag, gymkana, konvoi dan banyak lagi acara sukan bermotor untuk duduk dibawah label Todak itu sendiri.Antara perancangan bagi tahun 2020 adalah, Trackday Sepang dilanggar TODAK (3x), Mega Gathering Meet Uo and Fun Drive, Advance driving session with Admi and Mycil, Progra CSR. Drag Terpadu 2020. Malaysia Speed Festival Racing Super 1500N MSE Touge dan MCS SP2.Mohamed Hafiz menambah, sokongan daripada pemain industri permotoran amat penting dalam merealisasikan impian TODAK MOTORSPORTS, sebuah kelab komuniti lokal yang serius untuk melihat pasukan pelumba tempatan menakluki pentas antarabangsa.Todak Motorsport berharap agar dapat bekerjasama dengan pihak yang berminat untuk berkolaborasi sekaligus membawa misi yang sama yakni menaikkan sukan permotoran Negara.
Turut serta adalah penyanyi kelahiran Todak Musik yang menyampaikan lagu dan memeriahkan lagi suasana majlis. Penyanyi Fadh Majid dan Razak A'ai akan bakal merakamkan single mereka tidak lama lagi.Untuk maklumat lanjut sila layari laman web mereka di www.todak.com dan laman sosial mereka.

Facebook : https://www.facebook.com/todakofficial/
Instagram : https://instagram.com/todakofficial
Store : https://todak.com/store/
Youtube : todakgaming

You Might Also Like

0 comments