Nikmati Tawaran Hebat Apabila anda Membeli Siri Galaxy A di Roadshow Galaxy A Samsung

Mei 23, 2022


Sama ada anda ingin berbelanja untuk diri sendiri atau orang tersayang, rangkaian produk Samsung mempunyai sesuatu untuk semua orang seperti siri Awesome Galaxy A.

Samsung Malaysia akan mengadakan promosi ekslusif semasa Roadshow Siri Galaxy A yang merangkumi Galaxy A13, Galaxy A23, Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G dan Galaxy A73 5G. Dan bahagian yang terbaik ialah, peminat akan menerima banyak tawaran apabila membeli mana-mana siri Galaxy A sepanjang tempoh acara tersebut!

Dapatkan Ganjaran Berganda dengan Pembelian Anda

Peluang untuk menyaksikan Roadshow Galaxy A tidak boleh dilepaskan kerana Samsung akan memberikan kredit Touch ‘n Go bernilai sehingga RM100 bergantung pada model yang anda beli, sebagai satu bentuk rebat untuk mengurangkan harga pembelian anda! Bersama-sama dengan hadiah percuma dan tawaran istimewa semasa tempoh promosi yang menarik ini.

Tambahan pula, anda tidak perlu menunggu elaun seterusnya untuk mendapatkan peranti ini. Dengan Atome, anda boleh pilih untuk membahagikan bil anda kepada tiga pembayaran yang sama. Apa yang anda perlu lakukan ialah mencipta akaun dengan Atome dan mendaftar untuk membeli mana-mana peranti Galaxy A, tanpa faedah, selang 30 hari!

Lebih baik lagi, nikmati penjimatan hebat apabila anda menukar beli peranti lama anda yang layak, dalam sebarang keadaan, dan menerima rebat tambahan sehingga RM150 ditambah kepada nilai tukar-masuk asas1.

Untuk pemburu tawaran murah, tawaran terbaik hanya boleh didapati di Roadshow siri Galaxy A yang berlangsung dari 12 Mei 2022 hingga 29 Mei 2022 di lokasi berikut,Antara produk dan tawaran hebat yang menanti pengunjung di Roadshow termasuk:Semua tawaran hebat ini hanya tersedia sehingga 29 Mei 2022, jadi pastikan anda pergi ke mana-mana kedai yang mengambil bahagian dan dapatkan siri Galaxy A anda sendiri sebelum tawaran ini hilang untuk selamanya!

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang tawaran promosi ekslusif dan untuk mengetahui kedai terdekat yang mengambil bahagian, sila layari: https://www.samsung.com/my/offer/redemption/

You Might Also Like

0 comments