Recent comments

Terbaru

Pengalaman istimewa bersama Häagen-Dazs aiskrim terkemuka ini.

Pengalaman istimewa bersama Häagen-Dazs pasti membuat anda teruja di samping artis-artis terkemuka tanah air seperti Fazura dan Public figure yang lain. 

Kesedapan aiskrim ini tiada tandingan. Setiap rasa aiskrim Häagen-Dazs kini mempunyai reka bentuk corak yang lebih menawan! Ini adalah wajah baru dengan rasa yang luar biasa, kesedapannya terserlah buatan Perancis dengan
rasa nikmat yang luar biasa.

Pelbagai koleksi rasa terbaru antaranya Macadamia Nut dengan rasa kacang  macadamia sebenar yang rasa seperti baru dipetik dan dipanggang. Wajah yang baru bersama  perisa terbaharu mereka!

Here's your extraordinary experience from Häagen-Dazs
Remember to share it with Enjoy extraordinary days with Häagen-Dazs!  @haagendazsmalaysia












































Apa tunggu lagi dapatkan sekarang koleksi terbaru dengan perisa yang sedap dan menikmati ia dengan senyuman.
layari 




Häagen-Dazs berkerjasama dan berkolabrasi dengan
Aere adalah label Malaysia pakaian yang kontemporari yang diasaskan oleh Raja Nadia Sabrina seorang penyokong sosial dan bekas peguam. 

Mewujudkan fesyen yang inovatif, kini telah dikenali sejak dilancarkan pada bulan Oktober 2014 dan memenangi anugerah koleksi Womenswear Terbaik pada Minggu Kuala 2015. 









Selain itu, ia juga bermula pada Minggu Fesyen Jakarta 2017 pada Oktober 2016. Pada bulan Oktober 2017 telah perkenalannya di Singapore Fashion Week dan Dubai Modest Fashion pada Disember 2017, menandakan pertumbuhan dan kehadiran antarabangsa yang signifikan.

Aere juga memulakan kerjaya di London Modest Fashion Week pada bulan Februari 2018. Dengan lebih daripada 116,000 pengikut Instagram, label itu telah mendapat perhatian yang kukuh di seluruh dunia, menyebarkan sayapnya bukan hanya di Malaysia, tetapi juga di Australia, Singapura, Brunei, Indonesia dan London. The #wearaere dengan hashtag terdiri daripada komuniti pengikut yang aktif dan setia di seluruh dunia yang berkongsi gambar-gambar mereka dalam bahagian-bahagian lain.

Kedai di www.fashionvalet.com/aere dan ikuti Instagram @aere jenama

7 comments:

  1. sgt la sedap.
    yes tak dpt nak disangkal.
    tapi jarang beli :) hi hi mahal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru tahu mahal sebab apa? sebab sedap sangat thehehehe

      Delete
  2. After reading your blog I'm craving for ice cream. I'm gonna grab some Häagen-Dazs ice cream tomorrow to satisfy myself.

    ReplyDelete
  3. Suka sangat ice cream ni sedappp lepas ni boleh la cuba perisa baruuu
    Seronok dapat jumpa fazura huargh so jealous

    ReplyDelete
  4. Häagen-Dazs memang best. Setiap kali nak aiskrim premium pergi 7-Eleven beli satu. Makan sorang - sorang. Nikmat betul. Hahahaa

    ReplyDelete
  5. Mcm tak pernah lg makan hagen dazs rasanya...
    Sebab mcm terbeliak mata bila 1 scoop dia mcm hrga 2 scoop baskin robins...hahahhahaha...
    Tpi kena try jugak kan someday...

    ReplyDelete
  6. macam sedap asikrim ni. Belum pernah cuba. Nanti nak cuba la.

    ReplyDelete

Travel Blogger, Event, and Malaysia Food networking
Please send me a message at dboyfotopages@gmail.com.
Thank you for comment :)