Terkini | New

Pilihan Hotel Nora Buri Resort & Spa yang Menarik

Thailand sememangnya kaya dengan pelbagai tarikan menarik dan boleh dikatakan, saban tahun bilangan penduduk Malaysia yang melancong ke negara jiran ini semakin bertambah. Antara destinasi yang sering dilawati adalah phuket, Bangkok dan Hatyai. Namun, tahukah anda selain daripada tempat tersebut, Thailand juga mempunyai banyak lagi destinasi menarik lain yang masih belum lagi anda terokai. Koh Samui pasti ramai orang Malaysia mengenali kepulauan di Thailand ini sebagai salah satu pusat pelancongan terkemuka. Ramai juga antara kita yang telah menjejakkan kaki ke sana untuk bercuti. Keindahan pulau serta pantainya sangat cantik. 
 @amazingthailand @bangkokairways @santaitravel 

 Syarikat penerbangan Bangkok Airways dengan kerjasama Tourism Authority of Thailand telah membawa kami ke Koh Samui untuk melihat dan merasai sendiri yang sebenarnya Koh Samui juga mesra muslim dan mudah mendapat makanan halal di sana.

Kami menginap di Hotel yang begitu selesa dan sangat cantik. Kalau nak lebih detail dan nak plan for holiday jangan lupa pilih Hotel yang cantik macam ni,
Anda boleh melihat website mereka di Noraburiresort

Kalau dah datang ke Koh Samui jangan lupa untuk pergi berjalan sambil melihat  night market dorang ni. pastikan bawa duit yang secukupnya boleh la membeli cenderamata untuk kawan-kawan.Banyak benda yang unik dan menarik di sini.. tapi kami cari makanan dulu yang pentingnya.

Bagi yang belum merasai "Amazing Thailand" silalah memilih destinasi anda.sungguh berbaloi buat anda yang suka akan pantai-pantai dan sememangnya berbaloi jika anda datang bersama rakan mahupun ahli keluarga.